Premiéra počinu pro ženy pod názvem: Být pozorovatelkou je sexy...jste zvány do krásné přírody 5. listopadu.

Být pozorovatelkou je sexy

Celodenní seminář pro ženy s M. Meerou

Premiérová laboratoř s průkopnickou a novátorskou technikou

5. listopadu 

10:00 - 18:00 SVE Švagrov, Velké Losiny

 

 

Je svoláván kruh žen pro společnou práci a trénink být pozorovatelkou.
Být vědomou pozorovatelkou “svého" života není nuda, je to naopak velmi vyživující, osvobuzující, pravdivé, a sexy.

Na tomto setkání bude předána jednoduše účinná nauka, která vysvobozuje z iluze oddělenosti, postupně omlazuje a uzdravuje fyzické tělo, projemňuje hlas, rozpouští staré zvyky, návyky, znovu se naučíte mluvit přítomou řečí, mysl začne fungovat bez komentářů.

Totálně probudíte nebo prohloubíte své uvědomění. V následujícíh letech naše jediná jistota a kotva je a bude, žité uvědomění Kdo Jsem…tím roste zodpovědnost i důvěra za sebe, kam se napojujete a co vámi hýbe.

A ženy, máte dar: Jste receptivní, přijímající…tím vzletem můžete projít hloubkami více v lehkosti.

Tento seminář je otevřen všem ženám naší republiky, spojení do Šumperka odkudkoli je velmi jednoduché a přímé…co se týče vlaku. A dle mých zkušeností vzdálenost nehraje roli, jen mysl si staví bariéry…místo samo je tak podporující pro tuto práci, že stojí za to zvednout si tělo a přijet:-) Bude-li potřebovat někdo v Šumperku přespat z pátku na sobotu, ozvětě se…zajistíme vám ubytování.
Také dejte vědět, zda na Švagrov pojedete autem a odkud, propojíme vás z dalšími účastnicemi.


Michaela Meera: V této době je důležitá bdělost k harmonii, a to ve všech aspektech života. Práce-odpočinek, tvořivost-zastavení, vnitřní práce na sobě- integrace, říkat ano-ne…a děje se tak rychlostí této doby střelcovské. Proto, i jemným vychýlením z harmonie jsou naše dobrá auta- naše těla unavena až do kostí, buněk i DNA. Z buněk se nyní uvolňují velmi staré programy a vše, co se kdy v osobní mysli stvořilo, o čem ani nevíme, že námi stále hýbe. Proto je tak důležité trénovat pozorovatele, jakmile je rozhýbán a ukotven...může se jít dál.

PŘIHLAŠUJI SE

Průvodkyně semináře: Mgr. a. Michaela Meera
S sebou: Buben, bubínek- máte-li, oblečení na pohyb, tanec, podložku, sedák, jídlo na celý den, psací potřeby. buben- máte-li nebo i jiné hudební nástroje jsou vítány.

Základní cena setkání: 1 500,-kč,
…seminář jako takový, to co se sneslo, je zdarma, touto částkou vyrovnáváte vloženou energii organizaci, praktické přípravě, vloženého času a podporu praktickým věcem našeho žití. Možná budete rády darovat i vyšší částku…to je vždy individuální rozhodnutí a nechám na vás, jak budete cítit.



Informace k akci: Petra Zsaková, tel: 777 652 073, email: kurzy@dksumperk.cz

Rezervační záloha: 500,- kč zašlete nejpozději do 3.11. na číslo účtu: 2100412191/2010, variabilní symbol - vaše telefonní číslo. Doplatek v hotovosti na místě.

 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz