6. narozeniny Pizzetek v unikátním prostoru Galerie Cesty ke světlu Zdeňka Hajného- 17.12. od 18:00

 

 

Propojení světla, obrazu, tvaru a hlasu vycházející ze třpytu Prázdna.

To je pozvání na slavnost 6. narozenin Pizzetek do Galerie Cesty ke světlu.

 

17. prosince od 18:00 -  Zakouřilova 955/9, Praha 4- Chodov 

 

Večer v esenci spojení světelných obrazů Zdeňka Hajného,

Uměním i Krásou Šamanských Šatů, Pizzetek, světelných mantratisků,

za kterými stojí autorka Michaela Meera.

 

V propojení s hudební alchymií Patrika Kee a Štěpánky Čížkové,

se staneme vlnou oslavného setkání a rituálu "Pro štěstí všech bytostí",

který nás povznese ZA naše běžné vnímání světa.

 

Čestní hosté večera

 

Ema Hajná  - spoluzakladatelka Galerie Cesty ke světlu a manželka Zdeňka Hajného

 Sofie Kalyani Sarras  - vědomá žena, duchovní učitelka a vizionářka

Miloš Tomáš - český mystik, syn Míly a Eduarda Tomášových

 

        

 

 

KOUPIT VSTUPENKU

 

Milí přátelé, pojďte s námi toto oslavit, vaše přítomnost bude pro nás tím NEJkrásnějším dárkem. VEČER JE POUZE PRO 50 OSOB.

 

 

Energetická vlna světla, zvuku a Umění, pod názvem

„Vstala světlem oděna“

To je i vytvořená kolekce od Michaely Meery pro tento speciální večer.

Odít se světlem, projemniti tělo, aby zářilo. Vytvořit pro toto tělo zářivý oděv, který podpoří. Modely předvede 6 moudrých žen, které jsou s Pizzetkami ve spojení, tak jako řada dalších úžasných žen. Tyto ženy tvořící pro štěstí všech bytostí, rozvoní svou esencí každý předvedený model. Tak i průběh večera bude jemněhmotně otištěn do každého vlákna. Každý předmět vibruje tak, co do něj vložíme a z tohoto večera můžeme přijmout dary, více než požehnané. I pro Pizzetky to bude významný příliv světla, šest let rozdávají tisícům ženám radost v uvědomění ženskosti.

 

 

Štěpánka Čížková a Patrik Kee nás hudebně provedou krásou umění alchymie zvukových vln, tónů a křišťálových doteků. Otevřou dveře našim uším, očím, ústům i srdcím a my se rozpomeneme na pravou skutečnost, která je v nás vepsaná.

 

 

Galerie Cesty ke světlu je mimořádná ve spojení obrazů Zdeňka Hajného, jeho expozicí křišťálů, polodrahokamů, světla a pohybu, které promlouvají řečí duše. To vše vytváří naddimenzionální prostor Za-stavení mezi nádechem a výdechem, kdy mysl nad tou Krásou utichá. V Galerii byl realizován projekt „přímého přenosu z krajiny srdce", tepajícího srdce z granátu a křišťálu, symbolu univerzálního kosmického řádu umožňující interakci s divákem. V tomto pojetí všesmyslového, ale i transpersonálního působení uměním není galerie jen pouhou klasickou výstavní síní, ale stává se novodobým sakrálním prostorem se základní křesťanskou orientací, prostředím k duševní i duchovní regeneraci a harmonii. Velmi si vážíme, že zde můžeme oslavit narozeniny Pizzetek, které jsou vytvořeny právě z této kosmické křišťálové energie Prázdna, kterou pulzuje i celá galerie. Vstoupit do tohoto prostoru není samozřejmost a velmi za to děkujeme paní Emě Hajné, která mnoho let se svým manželem Zdeňkem Hajným galerii budovala. Vstupujeme též s tímto projektem do galerie, aby se nastupující mladá generace dozvěděla, jaký skvost v Praze je.

 

 

Toto setkání se koná v adventním čase, které je také o vzájemném dávání a přijímání.

Vstupenkou za symbolickou cenu 350,- kc přispějete galerii a hudebním interpretům, což se vám určitě vrátí duchovními hodnotami. Budete li cítit v srdci, že máte chuť tuto slavnost více podpořit, můžete tak učinit na místě akce nebo se nám ozvat na info@pizzetky.cz.

 

 

 

6 moudrých žen, které modely předvedou

 

Lucie Kupcová- zakladatelka školy Loona Dance

Hana Frydrichová- zakladatelka svobodné Základní Školy Kairos

Hana Homolková- kavárnice a galeristka

Michaela Sklářová- zakladatelka školy Tao ženy a Živého čchi-kungu

Kateřina Marie Holadová- láskyplné bytí s dětmi a rodinami

Kateřina Zítková- lektorka jógy, vášnivá běžkyně, homeopatička

 

 

Program večera: 

 

18:00-18:50 příchod, spočinuti a občerstvení v Křišťálové kavárně ve 2.patre s možností prohlídky obrazů a případných vánočních nákupů uměleckých předmětů v přízemí. Platba je možná pouze v hotovosti.

 

19:00-20:00- galerie 1.patro- světelná hudební přehlídka & spolecný rituál pro Štěstí všech bytostí- Michaela Meera- Šamanské Šaty a kolekce Pizzetek “Vstala světlem oděna”- hudební vlna Patrik Kee a Štěpánka Čížková. Od 19:00-20:00 se dveře galerie uzavřou a proto prosím přijďte včas. 

 

20:15-22:00 Přesunutí se do Křišťálové kavárny ve 2. patře, na tuto část večera můžete přijít bez vstupenky-zdarma. Občerstvení slané i sladké za malý poplatek, pro nás připraví Petra Slabá. V tomto čase budeme mít prostor pro vzájemné uvidění se a popovídání, též společně rozkrojíme 6. narozeninový dort Pizzetek, bude pokračovat hudební soaré a exklusivně všechny modely z přehlídky budou k vyzkoušeni či zakoupením s milým dárkem, včetně toho, co se do přehlídky nevešlo. K prodeji budou téz CD Patrika Kee a Štepánky Čížkové. Praktické info: Nákup dárků je v hotovosti, u M. Meery je možné i platbou převodem na účet.

 

 

Mgr.A. Michaela Meera:  Umělkyně a tvůrčí vizionářka - projekty: Laboratoř Umění a Krásy- Šatník na míru, Šamanské šaty, Sukénky pro podporu ženskosti- PIZZETKY, program "EDU-GYN“-edukační Pizzetky Pánevní Dno, Pizzetgynka, Gravidka" , Učení neduality- "Být pozorovatelkou je sexy a Esence Pozorovatelky", Inovativní pohybové meditace- "IN & OUT BODY", Iniciace Menarché pro dospívající dívky a ženy - "Cyklus Duhového Paprsku, Cyklus Duhové Růže a Bílá Růže"Založení "VIZE pro Plnohodnotný Život, mužů, žen a dětí"

www.pontelavita.cz

www.pizzetky.cz

 

 

Phdr.Ing. Zdeněk Hajný: český malíř, grafik, psycholog
Dlouhodobě se zabýval psychologickou problematikou tvořivosti v umění, multimediálním působením umění, psychotronickými, mezilidskými fenomény tvůrčího projevu a v roce 1994 založil Galerii Cesty ke světlu. Jeho díla se po dlouhá léta stávají těžištěm desítek samostatných i kolektivních výstav nejen v České republice ale i zahraničí. Mnohé z obrazů jsou součástí multimediálních pořadů našich umělců i zahraničních. Obrazy Zdeňka Hajného jsou užity v řadě publikací, encyklopedií, učebnic, filmových, televizních zpracování i v rámci mnohých projektů a programů zpřístupněných veřejnosti na DVD a CD. V neposlední řadě získal různá prestižní ocenění, dále na Slovensku a na Moravě mu byla roku 2011, 2012, 2013 a 2014 udělena čestná občanství.

www.zdenekhajny.com

 

 

Patrik Kee: Je umělec, který dokáže během pár minut strhnout publikum velmi nenásilnou formou do úžasného světa srdce tónů, hudebních vln, ozvěn a nečekaných zvukových proměn. Způsob, jakým Patrik Kee svou tvorbu na posluchače přenáší, míří neomylně přímo do jejich srdcí a otevírá v nich bezeslovný rozhovor s jejich krásným vnitřním Já- sami se sebou.

 

Píseň JEN JSEM

 

www.patrikee.cz

 

 

 

Štěpánka Čížková: Průvodkyně hlasem a zvukem, která podporuje láskyplně  děti i  dospělé   na cestě životem, nejčastěji v prostředí rodiny, výchovy a vzdělávání. Muzikoterapeutka, umělkyně, zpěvačka a alchymistka, která otvírá  a ukazuje laskavou pozorností, hlasem, zvukem i zrakem prostor, ve kterém se můžeme uvidět, uslyšet a zažít sebe sama v pravdě v plnosti bytí i třpytu prázdna. Její poslání je doprovázet  bytosti a podporovat je v  rozlišování (zrno od plev), v žití v radosti  skrze zvuk, hlas, hudbu a krásu umění.

Píseň ZROZENÍ

www.souzneni.eu 

 

 

Poděkování:

 

Ivovi, že vzal Štěpánku do galerie...děkujeme Štěpánce, že se tam potkala s průvodkyní Martinou a děkujeme Martině za vytvoření mostu k setkaní Michaely Meery a Emy Hajné...paní Emě děkujeme za její ANO a děkujeme též za festival Zdraví v Šumperku 2017, kde se Michaela Meera seznámila s Patrikem Kee a vytvořila most mezi ním a Štěpánkou. Také za pohyb Štěpánky jít na představení, kde Patrik Kee zrovna hrál a my ho mohly pozvat...tak námi Universum hýbe a zařídilo během pár dní...jako vždy, když se má něco stát, tak se tak stane, bez úsílí, s velkou milostí. Vážení, toto spojeni vytvoří velkou energetickou stopu a můžeme být spolu při tom.

 

 

Tešíme se na vás 

 

Michaela Meera, Pizzetky a Galerie Cesty ke světlu

 

 

 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz