CYKLUS DUHOVÉHO PAPRSKU - Přechodový rituál pro dospívající dívky 10-14 let

Zveme vás ženy - matky svých dcer, které dorůstají v ženy,k Nové spolutvorbě cestou zralé dospělosti. Více info je v odkaze AKCE - WORKSHOPY.Přes sukénku - Pizzetku se dívkám zvědomí proměna těla hravou formou.
Vědomé přechodové rituály jsou důležitou součástí našeho růstu. V této době znovu-nabývající na své důležitosti a hodnotě.
Dospívající dcery našich rodů mohou být po dlouhé době první generací, která v čase dospívání dostane informace nejen o svém těle i hormonálním systému důstojně, pravdivě, laskavě a hravě:-) Dozví se, jak vše spolu souvisí..tělo, hormonální systém...jaký poklad se ukrývá v jejich pánvích, bocích, bříšku, který aktivně podpoří speciálně namíchaný olejíček.
Maminky si v živém svědectví prožijí, jak své děti směrovat přechodovými rituály do života plané dospělosti. Těší se na vás : Průvodkyně projektu - Michaela Meera a Lenka Marie.
Je to pro nás výzva a zároveň velká služba pro naše děti, jak žít tady na Zemi ve svém těle dospěle a vědomě.

Zahájení začne 4.5. 2013 v Praze a 25.5. 2013 zavítá do Brna. Cyklus duhového paprsku je připraven zavítat i k vám, když se ozvete jeho průvodkyním:-)
 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz