Naše nová podstránka TRENDY

 

V naší nové podstránce TRENDYnajdete aktuální módní trendy,

s kterými souzníme a také naše banery s novými modely,

když už nebudou na hlavní stránce.

Všechny modely najdete vždy v dané sekci, ve sloupci nalevo na hl. stránce.

 

 

 

 

RAFINOVANÝ NÁDECH PLNÝ BAREV PRO JARO A LÉTO 2022

 

Přinášíme report toho, co nás tento rok pohladí na těle milé ženy a máme se na co těšit!!! Připravili jsme pro vás výběr nejnovějších trendů, a co z toho u nás již najdete anebo na co se můžete těšit.

 

V českých výlohách mainstreamových obchodů se asi zatím spí...ale jaro je už tady a s ním i chuť do nových začátků a pořádného nového nádechu. A že to mnohá vystresovaná těla opravdu potřebují, o tom si nemusíme povídat.

 

Po třech letech neforemnosti, škrcení pasů a šedi- uf...nás konečně pohladí jasné barvy, pohodlné snížené pasy, čirá hravost a rafinovaná ženskost. A Pizzetky to obzvláště těší, protože to s námi obrovsky souzní.

 

Oblečení není jen nutnost na zakrytí těla, ale může to být i léčivá terapie pro naše emoce, obrovské pohlazení a vzpruha ke změně. Je-li takto vědomě s oděvy zacházeno, pak je to živé umění a naší tvorbu už léta tímto způsobem ro vás tvoříme. Každého modelu se dotkne majitelka Pizzetek osobně, to má hodnotu. Který velkovýrobce nebo překupník toto může říci...

 

A právě letošní rok nabídneme hodně ženské rafinovanosti, ještě více barev i jednoduchou čistotu. Některé modely máme už hotové a postupně budou vloženy na náš e-shop.




 



 

 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz