PIZZETKÁRIE V MAITREA 20.11.2013 mezi 15:00 - 19:00

Pizzetky na Pizzetkárii do Maitrei 20.11. vznikají a tvorba jde opravdu do hloubky. I sem vkládám co tuto kolekci provází:
Kolekce právě vzniká a je velmi speciální. Transformace slova luxusní, co to hluboko uvnitř nás otevírá i zavírá.

13.11.2013 mi byli ukázány živé obrazy, když jsem chodila po Praze, co to znamená luxusní výrobek, co je za tím ukryto... Uvědomila jsem si, že my češi vnímáme luxus jako něco, co je proti dobrým mravům a přitom po tom každý touží. Hluboko uvnitř je v nás závist i žárlivost...pak se díváme na takové výrobky, jako na zkažené produkty, které nám ničí charakter. Pro duchovní cestu nepřijatelné.

Já jsem uviděla něco jiného, co může naše nervové spoje proměnit, co nás může uzdravit.
Uviděla jsem, jak je každý takový luxusní výrobek vyráběn s velkou péčí, kolik ruční práce a energie v tom je. Jak nás tyto výrobky mohou povznášet, protože za tím je Krása...čistá Krása.
Existenciální Krásu má v sobě každý a každý může uvidět, jak je povznášející se hmotnou krásou i obklopovat. Že je možné na ní nelpět.
To, že obchodníci tyto výrobky prodávají za uměle vytvořené vysoké ceny, je daň za naši nenasytnost.
Chtít mít stále víc a tak se hmotná Krása stává pro nás nedostupná. A to se začíná měnit. Každý, kdo ji opravdu uvidí v sobě, začne ji vidět i venku a bude si Krásu hmoty užívat bez lpění a hromadění. Někdo namítne, ale já vidím Krásu i v obyčejných věcech...ano s tím naprosto souhlasím, ale tady jde o léčení traumatu nedostatku, nezasloužím si...Zkuste si sednout do Porche nebo do trabantu...rozvinou se vám úplně jiné emoce. Slova slevy, výprodeje...úplně jsme jimi prolezlí...a to z nás dělá chudáky. Hluboko v nás se tím zapisuje, že si zasloužíme něco míň než jsme. Je to velké téma...které nechci celé rozebírat...pro mne je to další střípek do skládačky co je pravé poselství Krásy ve hmotě.

Zkuste v sobě objevit, jaké pocity a emoce ve vás vyvolává třeba Porche, nebo kožich...vidíte-li ho na ulici, v obchodě.
Co vás tam vše napadá...jaké myšlenky se vynořují. Nechte je plynout a jděte za ty myšlenky....

A s tímto nastavením teď vznikají Pizzteky Menarché...přenastavovat v nás ženách, že si můžeme Krásu hmoty užívat s nevinností dítěte. Já sama s velkou péči pro vás ženy teď tvořím, aby Krása hmoty prozářila i naše pánve, místo síly a spojení. Přišly nádherné materiály. Prožít si na i v těle slova Luxus + Krása = Přirozenost.

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz