Poslední 2 místa na meditační výcvik pro ženy- ESENCE POZOROVATELKY

ESENCE POZOROVATELKY

" Láska je vůní naší podstaty"

               1.10.2020/ 7.9.2021

IV. ročník meditačního výcviku pro ženy do každodennosti 

Poslední 2 místa

 

 

 

13 úplňkových setkání pro uzavřenou skupinu žen, průvodkyně Michaela Meera.

 

Během roku se naučíte 3 základní pilíře:
 
1. Učení bdělé pozornosti do každodennosti po celých 24 hodin, to znamená být bdělá i ve spánku. 
2. Základní a jednoduché pránajámové (dechové) cvičení, kterým projasníte tělo fyzické, další těla energetická, včetně čakramů.
3. Seznámíte se s meditací Átmavičára ( v překladu-pátrání po Já), včetně techniky sebedotazovaní, která spolu vedou k přímému náhledu Kdo skutečně jste.
Tyto tři pilíře symbioticky skutečně promění vaši citlivost k tělu, k sobě, k ostatním, přinesou klid mysli a zcela jiný pohled na život. Mnohdy načtená moudra se vypaří jako pára nad hrncem, důležitá bude vaše jasná zkušenost, kterou nic neotřese. Skutečně se dotknout vnitřní podstaty, Kdo Jsem, je základ sebe-poznání. Celoroční setkávání v důvěrném kruhu žen, v Esenci Pozorovatelky ve vás může otevřít prostor, kdo opravdu jste.  Bude vám předána jednoduchost přímé duchovní praxe.  Očistíte charakter, uvidíte na své koncepty, které brání v přímém nazírání. Rozvinete citlivost pro samoléčící schopnosti, jak těla až do buněk, tak i ostatních energetických těl. Pochopíte nitrem, co je pozorovatel-ka, co je stav ZA pozorovatelkou. Poznáte, co je skutečné štestí, z čeho pramení. Naučíte se rozlišovat mezi skutečností a iluzí. Postupně se budete vysvobozovat z utrpení. Zároveň se touto praxí napojute na řadu osvícených žen, které došli k prozření ještě za svého života. A to je velmi cenné, tím je nám ukázáno, že to jde, včetně skloubením s prací i rodinou. jen v naší zemi se můžeme inspirovat Mílou Tomášovou, Marcelkou z Hor, Sofií Kalyani Sarras, Ernestínou Velechovskou...máme na co navazovat:-) A to stojí za to, věnovat sama sobě čas na vnitřní duhovou proměnu."

Místa setkávání: Studio Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8 a pobyt v přírodě v okolí Prahy.

 

Donace za celoroční výcvik: 15 000,-kč. Tento dar je nevratný.

Platbu lze rozdělit do dvou měsíčních splátek. Předávaná nauka byla, JE a bude vždy zdarma.

Svou štědrostí přispíváte na náklady pro vznik akce, můj osobní čas, který věnuji přípravě, vzdělání a vám.

Také je to dar pro rozvoj studia Ponte La Vita a dalším bytostem, které jsou v nouzi. 

 

Co přináší roční výcvik pro ženy - Esence Pozorovatelky

Spojením s esencí pozorovatelky a zažívat stav Pozorovatele se vyšroubováváte postupně z duálního vnímání světa. Naučíte se rozlišovat, kam dáváte pozornost. Tímto pravidelným tréninkem v sobě přenastavíte mysl do odevzdanosti a bdělosti. Už se "nepatláte" v dualitě řešení emocí, těla, vztahů atd. Přestanete se brát tak vážně a zapojíte do svého života humor. Začnete prožívat stav, že tělo je ve vás. Naučíte se opravdu meditovat. Rozpustíte své návyky a zajeté koleje, které vás neposouvají ke šťastnému životu. Zjistíte, jaká je vaše skutečná vnitřní síla, která dokáže sebeléčit.

Také naše děti si přejí, abychom je z tohoto stavu vedli a provázeli.

 

 

 

 

Jednotlivé úplňkové termíny a místa setkání

 

1.10. čtvrtek - 18:00-21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

31.10. sobota- 10:00 - 16:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

30.11. pondělí 18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

14.12. pondělí - 18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

28.1. čtvrtek - 19:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

27.2. sobota - 10:00 - 16:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

29.3. pondělí- 18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

27.4. úterý18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

26.5. středa - 18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

24.6. čtvrtek - 18:0 - 21:00 - místo v přírodě- Praha

24.7. sobota - 10:00 - 16:00 - místo v přírodě Praha nebo okolí Prahy

22.8. neděle - 10:00 - 16:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro nebo v přírodě

7.9. úterý - 18:00 - 21:00 - Ponte La Vita, Pernerova 11/293, Praha 8, 1. patro

 

 

 

Pár slov od účastnic z předešlých výcviků

 

Petra: "Naučila jsem se, že život je jako hra s mnoha dějstvími. Být v přítomnosti, Pozorovat bez analyzování. Přijímat bez hodnocení vnitřní klid a když zmizí, jak se vrátit zpět . Že správně je vše (že jenom moje mysl = ego si myslí, že správná je jen jeho verze). (Teď si uvědomuji, že odtud plynul můj strach a potřeba mít vše pod kontrolou. Věřila jsem, že je správné jenom, to, jak si to představuju a ostatního jsem se bála. Nevěřila jsem, že život je vše v souladu. Tedy naučila jsem se, že život je správně, takový, jaký nyní je.) Do praktického života si odnáším vnitřní klid a pokud mě něco vyhodí z této harmonie, uvědomím si, že jsem ztratila bdělost a ovládl mě vzorec, potom se zase vrátím do bdělosti a tedy i do vnitřního klidu, rovnováhy a harmonie. Zjistila jsem, že nemohu rozlišovat na dobré a špatné situace, protože ty špatné nejsou špatné jenom mi zdrcadlí nějaký nesoulad v sobě a díky tomu se učím. Zjistila jsem, že nevědět všechno, neznat odpovědi a nebýt nejlepší není špatné a neohrožuje mě to. Polevila jsem v nárocích na sebe. Těším se z života a z lásky k životu."

 

Jana: "Naučila jsem se meditovat, co je to buňka, co je to bdělá přítomnost a pochopila, že mne čeká v následujících letech zcela jiná cesta. Pochopila jsem, jak moc mne ovlivňuje mysl, a že když utichne, je mi mnohem lépe. Do každého dne si odnáším naději, že ho mohu žít jinak než dosud. Poznání, že mám být na sebe laskavá, ale je potřeba být pevná v disciplíně. Každodenní praktikování cítím jako potřebu. Díky výcviku jsme si zvědomila, že mám stále spoustu konceptů, ale jejich síla a projevy jsou slabší - hodnotící mysl, srovnávání, představy co by kdyby, snaha radit, pomáhat, kde není třeba a požadováno.To, co si teď uvědomuji  nějak silněji je koncept kdy řeším situaci mezi dětmi a mužem a nenechám ho vyřešit si to sám. A také, koncept dělání věcí za děti - nenechávám jim prostor pro jejich samostatnost. Našla jsem, že skrz meditaci mohu komunikovat se svým tělem, odpouštět, upouštět, přijímat, odevzdávat."

 

Iva: "Naučila jsem se, že jsem láska, že silou vše nedokážu, je potřeba věci pustit, nechat se je dít, že jsem tvůrce svého života, že sebe sama vnímám přes tělo a vědomí, že mi přijímáním a odevzdáváním má být rovnováha, že jsem jedinečná. Do praktického života si odnáším zpomalení, nenechat se vtahovat do věcí, odhalování mých stinných stránek přes lidi-andělé, kteří mi přicházejí do cesty, spaní v boží náruči, být bdělá a všímavá ke svému tělu, věřit své intuici, žít tady a teď."

 

Helena: "Naučila jsem se, že umět nechat věci se dít, nevytvářet si znepokojení prostřednictvím myšlenek, potřeba afirmací a vizualizací zmizela, větší vnitřní klid bez lpění na jistotách, vytrvalost a disciplinu. Do každodennosti si odnáším schopnost nenechat se vtáhnout do všeho, co se děje okolo mne, do příběhů ostatních. Schopnost dívat se ze svého středu a schopnost nechat věci se dít, tak jak se dějí, bez potřeby zasahovat. Ochotu ustoupit a nechat věci/situace projít. Klid a důvěru,  že vše je jednoduché. Umění zastavit se." 


Petra: "Spojení s vnitřní pozorovatelkou mi přineslo hlubší uvědomění si sama sebe, zpřítomnění v běžných činnostech. Je mno pro mě nástrojem, jak ze sebou pracovat v klidných i vypjatých chvílích. Spojení se sebou praktikuji po celý den, přiznám se, méně, než při docházení do kruhu. Uvědomuji si, že spojení se skupinou mě hodně podporovalo. Cesta Esence Pozorovatelky dala některé věci do pohybu - v oblasti práce a vztahů.
Došlo u mě k pochopení fungování celé bytosti a pomohlo mi více se spojit s linií Mistrů. Na této Cestě velmi oceňuji praktičnost, jednoduchost a že jde přímo k jádru pudla :). Nyní se prožívám více v těle a dokáži rozlišit z jaké úrovně jednám. Děkuji za podporu a vedení Michaeli a celému kruhu."

 

Andrea: "Co se týče praktikování, každý večer se o to snažím, bohužel většinou usnu, protože jsem hodně unavená, takže to dotáhnu tak ke 3.-4. čakře a už spím. Na druhou stranu mi praxe pomáhá vyčistit hlavu, takže se mi usíná opravdu dobře. Naše společná setkávání mi přinesla asi více klidu do emocionálně vypjatějších situací, když například naše miminko pláče, zůstávám velmi v klidu a můžu tak situaci mnohem lépe řešit. Připadám si I více v klidu, co se týče otázek života a smrti. Věci nechávám více plynout, méně lpím na plánech. Kolem a kolem, cítím větší klid. Moc děkuju a když budu stíhat, ráda přijdu na některé ze setkání I letos."

 

Helena: "Posílám krátké shrnutí toho, co mi naše setkávání a tvoje vedení během roku 2017 dalo.
Směr, směr, kterým jsem se vydala na cestu sebepoznání a sebeuzdravení. Uvolnění, oproštění od potřeb kontroly všeho a za všech okolností. Pootočení k sobě, z pozice, ve které jsem stála k sobě zády a ani o sobě nevěděla. Tento posun mi umožňuje vidět sebe i vše ostatní v jiném světle, z jiné pozice. Ignorace sebe byla zároveň ignorací všeho/všech ostatních, tím, že stojím za sebou resp. k sobě čelem pro mě znamená, že vše okolo se vztahuje do středu a nevtahuje mě do hry mě samotné se sebou. Ignorování všeho mi dávalo pocit síly, ale naopak mě o mou sílu obíralo. Znovunalezení sebe pro mě znamená být na sebe hodná, za všech okolností, být na sebe hodná. Znamená to pro mě víc než slova "mám se ráda", která jsem byla schopná o sobě říct i dřív ale neuměla jsem je naplnit. Být na sebe hodná mi dává sílu být sama sebou bez odsuzování a bez podmínek přijetí sebe sama. Cítím velkou vděčnost za to, že jsem se mohla účastnit, že jsem přijala postupnou cestu  a že na ni setrvávám. Trpělivost je dalším posunem, oproštění se od očekávání a trvání na výsledcích patří k této mé cestě. Moc děkuji za celoroční podporu, kterou cítím i nadále."

 

 

Pizzetky

Pizzetky
Pernerova 11/293
Praha 8
18600
IČO: 68409923
+420 608860023 info@pizzetky.cz www.pizzetky.cz
www.pontelavita.cz
Facebook: Pizzetky
www.pizzetky.cz